Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξαρτήματα ζευκτόντων

Ανυψωτικό τμήμα ζευκτόντων συστημάτων τοπ

Ανυψωτικό τμήμα ζευκτόντων συστημάτων τοπ

Lifting System Top Truss Section

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα Guangzhou
Μάρκα: LEDIKA
Πιστοποίηση: TUV/SGS/CE
Αριθμό μοντέλου: ST286

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Έγγραφο χαρτοκιβωτίων/αεροφυσαλίδα
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες
Όροι πληρωμής: Κατάθεση T/T 30%, ισορροπία 70%
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: Κρεμώντας οδηγήσεων, ομιλητής, φωτισμός Μέγεθος: 50 mm
Υλικό: αργίλιο 6082 T6 Χρώμα: Ο ασημένιος Μαύρος
Φόρτωση: 250KG Πάχος: 1020mm

Ανύψωση του τοπ τμήματος ζευκτόντων συστημάτων του ηλεκτρικού κινητήρα ή του χειρωνακτικού ανελκυστήρα αλυσίδων

 

Περιγραφή:

 

Πλαίσιο εφαρμοσμένης μηχανικής

Το ανυψωτικό πλαίσιο ανυψώνεται κυρίως από τους στυλοβάτες, τα τετράγωνα και τις κολοκύθες. Έχει τα χαρακτηριστικά, την ευελιξία και την ευελιξία ανύψωσης στην αποσύνθεση και τη συνέλευση, και δεν απαιτεί το βοηθητικό εξοπλισμό όπως οι γερανοί. Επειδή αυτά τα χαρακτηριστικά χρησιμοποιούνται ευρέως στις κινητές αποδόσεις και τις εκθέσεις, ειδικά σε μερικές μεγάλης κλίμακας και δίνουν έμφαση στα πλεονεκτήματά του.

Τα χαρακτηριστικά ανύψωσής του ενσωματώνονται κυρίως στην αποφυγή εργαζόμενος στο μεγάλο υψόμετρο. Όταν η ακτίνα συνδέεται και η στήλη 7 δημιουργείται, πρέπει μόνο να αυξήσετε την ακτίνα σε περίπου το ύψος 1.5M, κατόπιν θα χρειαστείτε την ελαφριά υγιή ένωση στην ακτίνα.

Η ένωση υγιούς εξοπλισμού στην ακτίνα, συμπεριλαμβανομένης της καλωδίωσης και της ένωσης των εικόνων μπορεί να τακτοποιηθεί αυτή τη στιγμή. Όταν όλοι ο φωτισμός και ο ακουστικός εξοπλισμός και οι κρεμώντας εικόνες είναι έτοιμοι, μπορούν να ανέλθουν στο επιθυμητό ύψος μαζί με την ακτίνα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά ένωση ενός γραμμικού ήχου, τον κολοκύθα που κρεμά έναν γραμμικό ήχο θα ανυψωθεί επάνω με την ακτίνα πρίν κρεμά έναν γραμμικό ήχο.

Η ανυψωτική δομή μπορεί επίσης να εξελιχθεί σε μια προσωρινή θέση με τη στέγη σύμφωνα με τις διαφορετικές περιπτώσεις. Η επίδραση της σκίασης και αδιάβροχος μπορεί να επιτευχθεί με την τοποθέτηση των διαφορετικών υλικών του υφάσματος στεγών. Εδώ είναι δύο κύριοι τρόποι στεγών.

Η τοξοειδής στέγη χρησιμοποιείται γενικά για μερικές ελαφριές δομές. Χρησιμοποιείται ως είδος μορφής ή δομής πορτών με την ταυτόχρονη επίδραση. Τα πλαίσια αργιλίου 300 σειρών ή 400 σειρών επιλέγονται συνήθως.

Η στέγη πυραμίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο, μέσος και τις μικρές κλίμακες. Αυτή η στέγη χτίζεται ολόκληρος ασφαλής και ανθεκτικός, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση της σκίασης και της στέγης αντι-πυραμίδων. Από την μπροστινή άποψη, οι λιμένες στεγών που χρησιμοποιούνται για να παρουσιάσουν τριγωνική μορφή με το σχέδιο κλίσης και στις δύο πλευρές. Ένα τέτοιο πλαίσιο προέρχεται από τη σταθερότητα του τριγώνου, ενώ η κλίση και στις δύο πλευρές είναι για την καταλληλότερη αποξήρανση και να μην επιτρέψει στο νερό για να συσσωρεύσει στη στέγη.

Όλες οι στέγες μπορούν να χτιστούν με την επιλογή των κατάλληλων προδιαγραφών του πλαισίου αλουμινίου σύμφωνα με το μέγεθος και το ταίριασμα μερικών ειδικών γυρίζοντας γωνιών και συνδετήρων.

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο ST286
Πάχος 3550mm
Μέγεθος 50mm
Χρώμα Ασήμι/ο Μαύρος
Φόρτωση  200-500kg
Όρος πληρωμής

30% κατάθεση, 70% πριν από την αποστολή

Εξουσιοδότηση 3 έτος

 

 

Εφαρμογή

 

1. Υπηρεσίες εορτασμού: τελετές έναρξης, εορτασμοί επετείου, εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού άνοιξε την κορδέλλα-κοπή, η τελετή προώθησης, η να παρουσιάσει τελετή, η groundbreaking τελετή για την τελετή ολοκλήρωσης, τελετή κάλυψης, ο θεμέλιος λίθος που βάζει την τελετή, η τελετή υπογραφής, η τελετή λιστών, εθιμοτυπία δημόσιων σχέσεων προώθηση των νέων προϊόντων, τελετή επηβραβεύσεων
 
2. Υπηρεσίες επιχείρησης: συνεντεύξεις τύπου, ενάρξεις νέων προϊόντων, οι διάφορες διασκέψεις τύπων όπως για την επένδυση, διαταγή, βραβεία, η ετήσια συνάντηση, εκτίμηση πελατών, ανταλλαγές επίσκεψης, για το γάντζο lighr.
 
3. Υπηρεσία αποδόσεων: Οι επιχειρησιακές προωθητικές αποδόσεις, ευχαριστούν και επιστρέφουν το συμπόσιο, θεατρικός παρουσιάστε, τα πρότυπα παρουσιάζουν, οι εθνικές αποδόσεις χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, η κινεζική και ξένη πρόσκληση αστεριών σκηνικό σχέδιο, και παραγωγή του φάρου για τις τέχνες προς θέαση, δυνατότητα αποδόσεων, ζευκτόν σκηνικού φωτισμού.
 
4. Στις μεγάλης κλίμακας αποδόσεις, μεγάλης κλίμακας εκθέσεις, εορτασμοί, συνεδριάσεις, ακίνητη περιουσία, υπαίθριος σταθμός αυτοκινήτων, κυβέρνηση, τηλεοπτικές δραστηριότητες, παρέχουμε όλο τον προγραμματισμό, παραγωγή τέχνης, διακόσμηση περιοχών, όπως μια μιας στάσης υπηρεσία. Έχουμε τον αριθμό επιτυχούς προγραμματισμού και εφαρμογή σημαντικών δραστηριοτήτων, του ανοίγματος και των τελετών κλεισίματος, τελετή επηβραβεύσεων σημαντική groundbreaking τελετή του προγράμματος και της ολοκλήρωσης της τελετής, η αγορά ακινήτων που ανοίγουν, δελτία τύπου, προώθηση προϊόντων και επικοινωνία εμπορικών σημάτων, οι νέες δραστηριότητες αγοράς αυτοκινήτων.

 

 

 

Γιατί επιλέξτε το ζευκτόν LEDIKA;


Επαγγελματική παράγοντας ομάδα
Με περισσότερη από 16 εμπειρία ετών για το επαγγελματικό ζευκτόν αργιλίου, οι ομάδες παραγωγής μας ξέρουν κάθε λεπτομέρεια και ξέρουν επίσης πώς να ελέγξουν την καλύτερη ποιότητα.
Επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών
«Συνεχίστε Πάρτε την πρόκληση, η ομαδική εργασία» είναι η ψυχή μας
«Η ποιότητα, καινοτομία, υπηρεσία» είναι η διοικητική ιδέα μας
Επαγγελματική ερευνητική ομάδα
Βασικοί στην ανάπτυξη του ζευκτόντος αργιλίου και της ζήτησης της σκηνικής αγοράς, αναπτυσσόμαστε και παράγουμε μετά από τη συσκευή σειράς ανεξάρτητα με τη προηγμένη τεχνολογία και τις έννοιες:
1. 16-έτους εμπειρία στη βιομηχανία ζευκτόντων και σταδίων.
2. Πελάτες από περισσότερες από 150 χώρες.
3. Είμαστε κατασκευή, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη χαμηλότερη τιμή.
4. Οι επαγγελματικοί μηχανικοί προσφέρουν τη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες.
5. υπηρεσία online 24hours από το επαγγελματικό τμήμα εξωτερικού εμπορίου μας.
6. Όλη η πρώτη ύλη μας είναι από τη δημόσια επιχείρηση.
7. Το πλήρες QC μας σύστημα μπορεί να σιγουρευτεί κάθε προϊόν με υψηλό - ποιότητα.
Επιλέγοντας το ζευκτόν LEDIKA, θα πάρετε όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και την καλύτερη υπηρεσία, και τον καλύτερο λειτουργούντα τρόπο.

FAQ:


Το Q. LEDIKA δέχεται την υπηρεσία OEM/ODM;
Ναι, μπορείτε συνήθεια να σχεδιάσετε ή επιλέξατε το σχέδιό μας (ο cOem το /ODM είναι υψηλή υποδοχή), το εργοστάσιό μας έχει την επαγγελματική ομάδα σχεδίου και μπορεί να κάνει ως προσφερθε'ν σχέδιό σας.
Q.How για να πάρει τα δείγματα από LEDIKA;
a.If χρειάζεστε τα δείγματα για τον ποιοτικό έλεγχο, οι αμοιβές δειγμάτων πρέπει να χρεωθούν από τον αγοραστή.
b.Free το δείγμα είναι όταν διαταγή που επιβεβαιώνεται διαθέσιμο.
c.Most του δείγματος οι αμοιβές θα επιστραφούν σε σας όταν διαταγή που επιβεβαιώνεται.
Το Q. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
7-15 ημέρες για το κανονικό ζευκτόν μεγέθους αγαθών batch είναι στο απόθεμα. Η επείγουσα διαταγή είναι επίσης διαθέσιμη.
Το Q. Ποιοι είναι οι εμπορικοί όροι σας;
Οι εμπορικοί όροι μας είναι πρώην-εργασία, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CNF & CIF
Το Q. Πού είναι το εργοστάσιό σας και πώς μπορώ να επισκεφτώ την επιχείρησή σας;
Το Ledika είναι επαγγελματικός κατασκευαστής στο σκηνικό εξοπλισμό, που βρίσκεται σε Nansha, Guangzhou, GuangDong, Κίνα. Θερμά η υποδοχή εσείς έρχεται να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας.
Το Q. Ποιο πλεονέκτημα πρέπει να με κάνετε να επιλέξω το σκηνικό ζευκτόν LEDIKA;
Είμαστε ένα αληθινό εργοστάσιο & ειδικευμένος να παραγάγουμε το ζευκτόν αργιλίου & άλλο εξοπλισμό απόδοσης περισσότερο από 13 έτη. Η καινοτομία ανθρωπιστών ANS είναι η βάση μας που αναπτύσσεται, και προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία πώλησης για σας.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
LEDIKA Flight Case & Stage Truss Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Niki

Τηλ.:: +8613928831416

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.6, δρόμος Wenfa, χωριό Dawen, πόλη Dongchong, περιοχή Nansha, Guangzhou

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.6, δρόμος Wenfa, χωριό Dawen, πόλη Dongchong, περιοχή Nansha, Guangzhou

  • Τηλ.::86-20-8485-6921
  • Φαξ:86-20-8485-6921
  • E-mail:export5@ledika.com
  • Χρόνο εργασίας:9:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Miss. Nicole
  • Mobile Site